Benvingudes!

Famílies, quan sabem que arribarà un nadó a casa, no podem evitar pensar en tot allò que necessitarem per tenir-ne cura. Volem que sigui bonic, que s'escaigui amb el nostre estil i, evidentment, que sigui de bona qualitat i el més pràctic possible. 
Ares online és una pàgina que està pensada perquè hi pugueu trobar alguns d'aquests articlesfets a mà i amb la possibilitat de personalitzar-los.

Els nostres productes
Aquí teniu una breu descripció del que podreu trobar en les diferents categories d'articles:

 • Productes únics: dissenys irrepetibles de bandanes i xumeters disponibles fins a esgotar existències.

 • Conjunt de bandana i xumeter: diferents models de bandana de dues talles en una i tres talles en una, amb el xumeter a conjunt. A més, són personalitzables! Podeu escollir afegir al xumeter un adorn de feltre amb el nom de l'infant.

 • Xumeters: confeccionats amb roba de cotó i personalitzables. Podeu escollir entre diferents models i, si voleu, afegir-hi un adorn de feltre (núvol. estel...) amb el nom de l'infant.

 • Protectors d'espatlla: prou grans per protegir la vostra roba i confeccionats amb teixit de cotó i tovallola. Com sempre, podeu escollir entre diferents models.

 • Canviador: per dur a la bossa. Podeu trobar-ne de tres tipus: senzill, embuatat o de cotó laminat (impermeable). Els tres tipus de canviador tenen una butxaca. També podeu escollir entre els diferents dissenys de teixit que oferim.

 • Capa de bany: de tovallola 100% cotó i amb caputxa (podeu escollir entre diferents models). La trobareu de dues mides: 80x80 cm i 120x120 cm.

 • Bosseta esmorzar: pràctica bosseta de teixit de cotó per a portar-hi l'esmorzar o el berenar (sobretot quan comencen l'escola!). La trobareu en diferents models. 

 • Bandana:  pitets de teixit de cotó en forma de mocador per evitar que les babetes mullin la roba. Es tanquen amb pràctics snaps. Les trobareu de diversos tipus i dissenys: en forma de pic i talla única; de dues talles en una; i de tres talles en una. Poden anar acompanyades del xumeter a conjunt, o no.

 • Pitets: pensats per a l'hora dels àpats. Els trobareu en diferents models però també de diferents tipus: de cotó; de cotó laminat (impermeable); amb butxaca; sense butxaca; amb tancament lateral; amb tancament posterior; o amb tirants i cordats amb llaç. Fixeu-vos en la mida del contorn de coll. Si no us va bé, feu-nos-ho saber i el farem a mida.

 • Motxilla: per grans i petits, de cotó i de cotó laminat (impermeable). Com sempre, hi ha diferents models a escollir.

 • Muselina: un bàsic quan arriba un nadó a la família! Per amanyagar-lo, com a manteta, per cobrir el cotxet... la muselina té infinitat de funcions possibles. La podeu trobar en dos models i amb una mida de 120x120 cm o 114x114 cm.

 • Amanyac: d'entretemps, de teixit de cotó i tovallola, amb caputxa i tancament creuat amb snaps. Molt pràctic quan comença a refrescar! Podeu escollir entre els diferents models de teixit que oferim.

 • Accessoris: en aquesta categoria hi trobareu articles diversos com un cistell de cotó reversible per organitzar el niu del nadó o un portadocuments ben original per desar-hi el carnet de salut i la targeta sanitària. Anirem incorporant altres articles com elements de fusta i teixit de diferents textures per a la panera dels tresors.

Tots els articles es poden personalitzar amb el nom de l'infant.
Si teniu una idea que no apareix a la web, ens agradarà fer-la realitat.